Hjärtligt välkommen till din researrangör Phoenix med kontor i Göteborg. Vi har arrangerat resor sedan 1991 då vår verksamhet startade under namnet Culture Travel med resor framför allt till Kina. Vårt namn Phoenix har vi hämtat från en lyckobringande fågel i den kinesiska mytologin. Vi tror på att resor och möten mellan människor leder till större förståelse för varandra och dessutom fantastiska minnen och stora upplevelser. Vi har ett brett utbud av kvalitetsresor till många länder i världen och skräddarsyr även specialresor till föreningar, tidningar och yrkesgrupper.

Under 2013 har Phoenix inlett ett samarbete med Blekinge Läns Tidning. Den som prenumerar på BLT får ett PLUS-kort laddat med erbjudanden, allt från lokala evenemang till resor runt om i världen. Så håll utkik här och i BLT efter nya, spännande och förmånliga erbjudanden på resor till Kina och andra länder med Phoenix för Blekinge Läns Tidnings läsare

Aktuellt erbjudande
Beijing, Kina
KULTUR OCH SHOPPING I PEKING I SAMARBETE MED BLT PLUS-KORT
15 - 22 november 2014 - FULLBOKAD
 
Väntelista finns

Ordinarie pris 10 400 kr
Rabatt med BLT Plus-kort 1 500 kr till dig och dina medresenärer
Pris med BLT Plus-kort 8 900 kr
Utresa från Köpenhamn med SAS direktflyg till Peking

Klicka på bilden och läs hela programmet
 
Röster från tidigare resenärer:

Mycket välorganiserad resa med mycket innehållsrika utflykter, som gjorde det möjligt att se och uppleva Peking på en begränsad tid. Vill också ge en eloge till vår guide Jenny. Kunnig och trevlig.
Magnus Sollersten, Hallabro

En av höjdpunkterna var Jenny. En riktig pärla! Rolig, påläst och mycket hjälpsam.
Hans o Lena Karlsson, Sölvesborg

Reseledare Jenny otroligt duktig och fick till många skratt. En av de bästa reseledare vi haft på våra många resor.
Ylva Olsson o Mathilda Bergman, Bromölla

Reseledaren var suveränt bra!! Rolig, kvick, duktig på att förstå, berätta och ge svar på tal. Kul att resenärerna kommer från mitt närområde, så det är chans att man kan träffas ibland, eller bara stöta på varandra.
Bodil Tångefjord, Asarum

Vi har aldrig träffat en reseledare som tillfört så mycket till resan. Kunnig, bjuder på sig själv och får 30 resenärer att bli ett skrattande, skojande gäng på 24 timmar.
Stephan o Anneli Bengtsson, Mörrum

En mycket bra resa med en perfekt guide=Jenny. Jag skrev en liten vers till henne när gruppen tackade. Vill bara understryka att reseledare som Jenny skall ni vara rädda om! Allt(nästan) på resan var en stor upplevelse. Vi hade dessutom tur med vädret. Sol alla dagarna. En vind som blåste bort avgaser m m. Utmärkt boende centralt. Lätt att hitta god mat. Bussresor alla dagarna med en suverän chaufför o på toppen av allt den oförglömliga Jenny. Tack! Vi återkommer gärna o åker med er flera gånger.
Sven o Kerstin Östergren, Åhus