Semester på Anguilla

Kokos på en exotisk strand med palmträd i Anguilla

En pärla för de som söker lugn och ro, Anguilla har kritvita stränder, mysiga små restauranger där man vet hur en fantastisk hummer skall smaka! Anguilla ligger på bara 20 minuters båtfärd från St Martin. Här tar du dagen som den kommer och njuter i den milda brisen från havet. När solen gått ner, kommer säkert hungerkänslan framdå är det dags att besöka någon av de trivsamma, trevliga restaurangerna som serverar dig lokala specialiteter kanske deras främsta delikatess – hummer! Den måste du pröva. Anguilla har ingen internationell flygplats, men på ön Saint Martin/Sint Maarten finns Princess Juliana Airport som har anslutningar till Europa, men de flesta flyg går via Amsterdam. För transfern till Anguilla går färjor över kanalen varje halvtimme nästan dygnet runt The Valley är den största staden och tillika huvudstaden på Anguilla. Någon större metropol är staden dock inte. Nöjeslivet och shoppingen på ön är i stället utspridd kring stränderna, ofta i anslutning till de otaliga hotellen. Anguilla är känt för tre saker – den avslappnade karaktären, de orörda stränderna och den gästfria befolkningen. Den paradisö är en av de minst exploaterade öarna i Karibien, vilket gör en vistelse här minst sagt utsökt. Boenden och restauranger håller högsta klass. Det är inte för inte som ön har ett rykte att vara en femstjärnig turistdestination.

La Vue Boutique Inn
La Vue Boutique Inn är ett familje ägt hotell, som erbjuder all charm och intimitet i en traditionell miljö, men med alla bekvämligheter i ett fullservicehotell. La Vue Boutique Inn med ett avundsvärt läge på Backstreet av South Hill, i hjärtat av Anguilla, med hisnande utsikt över Sandy Ground och Road Bay. La Vue har utsökta boende och exceptionella faciliteter för möten / konferenser och sociala evenemang.
La Vue ligger bara en kort promenad från vackra Sandy Ground Beach. På grund av dess utmärkta läge, är du aldrig mer än 10 minuter med bil från 33 finkornig, vita sandstränderna på Anguilla, golfbanan, konstgallerierna, Clayton J. Lloyd International Airport eller Blowing Point färjeterminal.

Svit med ett sovrum
Ocean-view med ett sovrumrum har fantastisk utsikt över Karibiska havet och Sandy Ground, eller ett sovrum med utsikt mot trädgården eller poolen.

Svit med 2 sovrum
Våra stora två sovrum Ocean-view rum har plats för par, små familjer eller en grupp av vänner.
Alla de rymliga La Vue rum har en king size-säng, kök och luftkonditionering.

Flavours Restaurang
Smakerna kombinerar det bästa av Karibien fusion köket med dagens mer avslappnade restaurang atmosfär. Med utsikt över Karibiska havet och dess rev som bakgrund, blir den kulinariska upplevelsen förstärkt för att komplettera den härliga inställningen ön.


Fountain
Upptäck Karibiens lugn i din privata studio eller ett eller två sovrum Anguilla Villa. Ligger längs East Shoal Bay, dessa exklusiva, lyxiga bostäder har en fantastisk utsikt över Karibiska havet. Lyssna på ljudet av havet från din vackert inredda semesterboende. Tillbringa dagarna med att koppla av vid utomhuspoolen med solstolar, bord och parasoller.En vistelse i dessa lyxiga Shoal Bay villor gör att du befinner dig bara några steg från stranden. Ta en snabb promenad ner till stranden för att uppleva det varma Anguilla vatten, sand och solsken. Bara några steg från din Anguilla villa, kan du snorkla, bada och koppla av när du bor på en av de vackraste stränderna i världen. Fountain Residences är den perfekta baslägret för alla dina semester aktiviteter i East Shoal Bay. Utnyttja deras kostnadsfria concierge. Deras lokala experter är tillgängliga för att säkerställa att du får en unik och oförglömlig Karibiska upplevelse - oavsett om det är för arbete, nöje, semester eller bara en reträtt från liv och rörelse i det dagliga livet


Pris för semester på Anguilla på Le Vue Inn: fr 18 900 kr

I priset ingår:
Flyg Stockholm/Göteborg/Köpenhamn-St Martin t/r  med KLM.
Mat ingår på långflygningen
Dagsaktuella flygskatter / bränsletillägg ingår med 2655 kr
Tio dagars vistelse på Le Vue Inn i delat rum inkl frukost.
Båt transfer från St Martin till Anguilla ingår, kostnad för avreskatter ingår ej.

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång.

Fråga Phoenix för erbjudande på andra hotell i Västindien.

La Vue Boutique Inn, Anguilla

La Vue Boutique Inn

Anguilla

Anguilla

+ 1 264 497 6623

Till hotellets hemsida
Fountain Residences i anguilla

Fountain Residences

Anguilla

Anguilla

+ 1 866 373 2351

Till hotellets hemsida