Semester på Bonaire

Flicka med föräldrar med utsikt over havet, Bonaire

Även om stränderna är relativt få, så passar Bonaire även dig som söker avkoppling. Bonaire är naturälskarnas favorit, och erbjuder stort natur- och djurliv och några av de absolut bästa dyk och snorkelplatserna i hela Karibien. Detta beror på att undervattensmiljön är skyddad genom lag, vilket ger en bevarad fauna vid reven. Kristallklart vatten med en medeltemperatur på över 25 grader, har bidragit till dess popularitet bland dykare och snorklare Högsta punkten på ön är 240 meter och det finns naturparker med 170 fågelarter, många är speciella för Bonaire.
För utflykter behöver man hyrbil. Det varierande landskapet med mangroveträsken i söder, och utgör barnkammare för mångas vattenlevande arter. Man kan se Iguana ödlan i nationalparken Washington Slagbaais, och vid de grunda insjöarna kan man få se flamingos som flyger längs saltplatåerna. Välkomna till Bonaire eller som dom själva säger på sitt eget språk Bon Bini! 

Harbour Village Beach Club
Inbäddat på en privat, fyra tunnland halvö på den nederländska karibiska ön Bonaire.
Med boende i världsklass med alla bekvämligheter, en avskild privat strand och ett fem-stjärnigt dykcentret rankade bland de finaste i världen, är Harbour Village Bonaire ett ledande hotell, på en prisbelönt destination, där naturen och lyx är i perfekt harmoni.
Koppla av i tropiska prakt bara några steg från deras privata karibisk strand. Harbour Village Beach Club rymliga rum blandar lyxiga funktioner med luftig atmosfär och med utsikt över anläggningens innergårdar eller marina.

Courtyard View Room

Koppla av i dessa luftiga, vackert inredda rum med härlig utsikt över gården, bara några steg från den vita sandstranden. Bottenvåning har uteplatser med stora bord och stolar med utsikt över den anlagda trädgården. Övre våningen har välvt trä tak och härlig utsikt över trädgården. Courtyard rum finns med två dubbelsängar eller en king size-säng på bottenvåningen eller övervåningen.

Marina View Room

Upplev sköna vindar och hisnande utsikt över småbåtshamnen i dessa rymliga rum bara några steg från den vita sandstranden. Dessa vackert inredda rum har en unik nautisk inredning och golvet täckt av trädäck med bord och stolar med utsikt över den pittoreska hamnen. Övre våningen har välvt trä tak och härlig utsikt över småbåtshamnen. Det finns rum med en king size-säng eller två dubbelsängar på bottenvåningen eller övervåningen.


Pris för semester på Bonaire på Harbour Village Beach Club: fr 25 600kr

I priset ingår:
Flyg Stockholm/Göteborg/Köpenhamn-Bonaire t/r  med klm.
Mat ingår på långflygningen
Dagsaktuella flygskatter / bränsletillägg ingår med 2 570 kr
Tio dagars vistelse på Harbour Village Beach Club i delat rum inkl frukost.

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång.

Fråga Phoenix för erbjudande på andra hotell i Västindien.

Harbour village, Bonaire

Harbour Village

Bonaire

Bonaire

+ 1 800 424 0004

Till hotellets hemsida