Resor till Antigua

Falmouth Bay view fran Shirley Heights, Antigua

Här hittar du garanterat en strand varje dag, det finns nämligen 365 stycken, alltid någon för såväl barnfamiljer som par!
Här hittar du din favoritstrand, men också så mycket mer. Hyr gärna en bil och upptäck stränderna på egen hand. I de omgivningarna runt English Harbour finner du bl a Nelsons Dockyard, där den engelska flottan hade en militärbas redan på 1700-talet. Från utsiktsklippan Shirley Heights på södra Antigua, kan du häpna över en fantastisk utsikt över English Harbour. Här kan du inta en middag i härlig miljö, på söndagar erbjuder de även BBQ och underhållning med lokala artister.
Den trivsamma huvudstaden St Johns med många små butiker och vinbarer där man kan slinka in för ett glas vin. Du märker av det brittiska inflytandet fortfarande med byar och havsvikar som bär engelskklingande namn. Huvudstaden St Johns är liten och lämpar sig väl att utforska till fots. Ungefär hälften av öns dryga 60 000 invånare bor här i St Johns. Vid hamnen ligger populära Redcliffe Quay med trevliga restauranger, butiker och barer. I slutet på Market Street hittar du den livliga och färgfyllda marknaden, fylld till bredden med exotiska frukter, grönsaker och dagsfärsk fisk. 

Privatresor


Semester på Antigua


Hyr gärna en bil och upptäck stränderna på egen hand. I de omgivningarna runt English Harbour finner du bl a Nelsons Dockyard, där den engelska flottan hade en militärbas redan på 1700-talet. Från utsiktsklippan Shirley Heights på södra Antigua,...