Semester på Aruba

Divi Hotel Aruba

Amsterdam Manor Beach Resort
Amsterdam Manor Beach Resort är ett mycket trivsamt hotell med en personlig touch beläget vid en av öns vackraste stränder - Eagle Beach. Hotellet är perfekt för par som söker en romantisk och intim miljö, samt för familjer som uppskattar rymliga, bekväma och fullt utrustade lägenheter. Den trivsamma atmosfären och vänliga servicen gör att hotellet har många återkommande gäster. Hotellet går i holländsk kolonialstil har sammanlagt 72 studios och lägenheter med balkong eller terass.

Tvårumslägenheter: Två enkel- eller en dubbelsängar i sovrummet och bäddsoffa i vardagsrummet. Kök med full utrustning.
Trerumslägenheter: Samma standard som tvårumslägenheterna men med två toaletter.
Hotellets faciliteter: Restaurang, strandrestaurang på kvällen, strandbar, pool och minimarket. Läge:Buss går längs Palm Beach till huvudorten Oranjestad, cirka 15 minuter till centrum.

Tamarijn Aruba All Inclusive, Aruba
Tamarijn Aruba är ett trivsamt All Inclusive-hotell som ligger alldeles intill en av Arubas lugnare paradisstränder - Druif Beach. Hotellet består av flera byggnader utspridda på ett stort område och erbjuder en mängd faciliteter. Du har tillgång till tre pooler samt flera restauranger och barer. Här finns också flera små butiker och ett stort utbud av sportaktiviteter både ovan och under vattenytan. Som gäst på Tamarijn Aruba All Inclusive har du även tillgång till alla faciliteter och All Inclusive på grannhotellet Divi Aruba All Inclusive.
 
Divi Aruba All Inclusive
Divi Aruba All Inclusive är en sann pärla på den vita paradisstranden Druif Beach. Hotellet består av flera byggnader som ligger i en härlig trädgård där du kan välja mellan två poolområden. Som gäst på Divi Aruba All Inclusive har du också tillgång till alla faciliteter och All Inclusive på grannhotellet Tamarijn Aruba All Inclusive.
 
The Mill
The Mill är ett trevligt mellanklasshotell med gångavstånd till Palm Beach, en av Arubas populäraste stränder. Från hotellets restaurang har du utsikt över poolområdet som har såväl vuxenpooler som barnpool.
 
Talk of the Town
Talk of the Town är ett mysigt boutiquehotell som representerar den vänliga servicekultur man finner på Aruba. Tvärs över gatan ligger Surfside Beach - en av de bästa stränderna på Aruba. Hotellet har en ny pool med ett trivsamt poolområde där gästerna kan koppla av och kanske dricka något uppfriskande under den karibiska solen. Frukostbuffé serveras varje morgon.
 


Pris för semester på Aruba Talk of the Town Hotel & Beach Club:  fr 16 050 kr

I priset ingår:
Flyg Stockholm/Göteborg/Köpenhamn-Aruba t/r
Mat ingår på långflygningen
Dagsaktuella flygskatter / bränsletillägg ingår
Tio dagars vistelse på Talk of the Town i delat rum inkl frukost.

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång.

Fråga Phoenix för erbjudande på andra hotell, Aruba är utmärkt att kombinera med Curacao och Bonaire.

 

Seaside bar, Talk of town, Aruba

Talk of the Town

Aruba

Aruba

+ 297 524 3300

Till hotellets hemsida
Divi hotel Aruba

Divi Aruba All Inclusive

Aruba

Aruba

+ 297 525 5200

Till hotellets hemsida
Tamarijn hotel, Aruba

Tamarijn Aruba All Inclusive

Aruba

Aruba

+ 297 525 5200

Till hotellets hemsida
The Mill hotel i Aruba

The Mill Resort & Suites

Aruba

Aruba

+ 297 526 7700

Till hotellets hemsida
amsterdam hotell i Aruba

Amsterdam Manor Beach Resort

Aruba

Aruba

+ 297 527 1100

Till hotellets hemsida


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_free_result() in /home/phoenixt/public_html/Tour/tour-private.php:335 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/phoenixt/public_html/Tour/tour-private.php on line 335