Semester på Bonaire

Flicka med föräldrar med utsikt over havet, Bonaire

Även om det kanske finns relativt få stränder passar Bonaire även dig som söker avkoppling. Bonaire är naturälskarnas favorit med sitt rika djur- och naturliv och har några av de absolut bästa dyk- och snorkelplatserna i hela Karibien. Undervattensmiljön skyddas av  strikta naturvårdslagar och faunan  vid revenen är därför synnerligen välbevarad. Kristallklart vatten med en medeltemperatur på över 25 grader har ytterligare bidragit till Bonaires popularitet bland dykare och snorklare. Bonaires högsta punkt ligger 240 meter över havet och ön har ett varierat landskap.Utöver  sitt marina liv är Bonaire också känt för sina naturreservat och rika fågelliv.  Här finns 170 fågelarter varav några endast finns här. I de södra delarna av ön finns mangroveträsk som fungerar som skydd för många vattenlevande arter. I nationalparken Washington Slagbaais finner man bland annat den drakliknande Iguanaödlan och vid de grunda insjöarna flamingos. Välkommen till Bonaire - eller som man säger på Bonaire - Bon Bini!  

Harbour Village Beach Club
Hotellet ligger inbäddat i grönska på en privat halvö med en fin sandstrand.
Harbour Village Beach Club erbjuder boenden i världsklass och är utrustade med alla bekvämligheter. Här finner du en avskild privat sandstrand och ett femstjärnigt dykcenter som är ett av de högst rankade i världen. Harbour Village Bonaire ett ledande hotell som eftersträvar en harmonisk kombination av naturupplevelse och lyx. Koppla av i tropisk prakt bara några steg från den privata stranden. Harbour Village Beach Clubs rymliga rum kombinerar lyxig inredning med rymliga utrymmen och erbjuder utsikt över anläggningens marina eller innergårdar.

Courtyard View Room
Koppla av i något av dessa luftiga och vackert inredda rum med en härlig utsikt över innergården, bara några steg från den vita sandstranden. Bottenvåning har uteplatser med stora bord och stolar med utsikt över den anlagda trädgården. Den övre våningen har välvda trätak och erbjuder en härlig utsikt över trädgården. Courtyard View Room finns med två dubbelsängar eller en king size-säng.

Marina View Room
Njut av den svalkande havsbrisen och få en hisnande vacker utsikt över småbåtshamnen i något av dessa rymliga rum på bara några stegs avstånd från den vita sandstranden. Rummen är  vackert inredda i nautisk stil. Den övre våningen har välvda trätak och erbjuder en härlig utsikt över småbåtshamnen. Rummen har en king size-säng eller två dubbelsängar.
 


Pris för semester på Bonaire på Harbour Village Beach Club: fr 25 600kr

I priset ingår:
Flyg Stockholm/Göteborg/Köpenhamn-Bonaire t/r  med klm.
Mat ingår på långflygningen
Dagsaktuella flygskatter / bränsletillägg ingår med 2 570 kr
Tio dagars vistelse på Harbour Village Beach Club i delat rum inkl frukost.

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång.

Fråga Phoenix för erbjudande på andra hotell i Västindien.

Harbour village, Bonaire

Harbour Village

Bonaire

Bonaire

+ 1 800 424 0004

Till hotellets hemsida


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_free_result() in /home/phoenixt/public_html/Tour/tour-private.php:335 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/phoenixt/public_html/Tour/tour-private.php on line 335