Semester på Mui Ne, Vietnam

Stranden i Mui Ne, Vietnam

Mui Ne är en kustfiskestad i syd-mellersta Bình Thuanprovinsen i Vietnam. Mestadels har turismen utvecklats i området från Phan Thiet centrum mot Mui Ne, som har 100-talet hotell och många   restauranger, barer, affärer och kaféer.

Mũi Né har två stora stränder; Ganh Beach och Suoi Nuoc Beach, båda med ett antal hotell, affärer och restauranger. Men det mest utvecklade området är Rang Beach i Ham Tien-avdelningen (ofta felaktigt kallad "Mui Ne Beach" av utlänningar), som sträcker sig väster om Mui Ne. Starka vindar gör alla tre stränder väldigt populära för draksurfing och vindsurfing.

Mui Ne ligger i monsunens tropiska zon, med 2 säsonger. Regnsäsongen är från maj till oktober och torrperioden från november till april.Turistsäsongen är från december till april. Medeltemperaturen är 27 ° C, och klimatet är varmt och torrt stor del av året.

Mui Ne är känt för unika vita sanddyner, flera sjöar och till och med träsk mitt i den sandiga terrängen. Det är också den enda platsen i Vietnam, som erbjuder luftballongturer för äventyrliga turister.


 


Hotell Cliff Resort
Pris: fr 14 120 kr/per person. ( min två personer )

Hotell Pandanus Resort
Pris: fr 13 200 kr/per person. ( min två personer )

Avresor: Dagligen​

I priset ingår:
Flyg Stockholm/Göteborg/Köpenhamn-Saigon t/r
Mat ingår på långflygningen
Transfer Saigon – Mui Ne t/r
7 nätter i delat dubbelrum med frukost (möjligt att förlänga)
 
Kan beställas mot tillägg:
Enkelrum
Avbeställningsskydd 6 % av resans pris
Reseförsäkring
Utflykter i Saigon

Cliff resort i Mui ne, Vietnam

Cliff Resort

Mui Ne

Vietnam

+ 84 88 6384100

Till hotellets hemsida
Pandanus Resort i Mui Ne, Vietnam

Pandanus Resort

Mui Ne

Vietnam

+84 252 3849849

Till hotellets hemsida


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_free_result() in /home/phoenixt/public_html/Tour/tour-private.php:335 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/phoenixt/public_html/Tour/tour-private.php on line 335