Vietnam

Saigon

Vietnam

Ho Chi Minh-staden (på vietnamesiska Thành phố Hồ Chí Minh), tidigare Saigon (vietnamesiska Sài Gòn), ligger i södra Vietnam på den västra stranden av Saigonfloden. Den är landets största stad med cirka 7,2 miljoner invånare,... ..

Läs mer

Hue,Vietnam

Vietnam

Kejsarstaden är känd för att vara Vietnams kulturella och intellektuella centrum. I den forna politiska huvudstaden finns flera av Vietnams höjdpunkter. Hela staden är förklarad som nationalklenod och är sedan 1993 upptagen på UNESCOs... ..

Läs mer

Hoi An

Vietnam

Hoi An (på vietnamesiska Hội An) är en stad 30 km söder om Da Nang, belägen i provinsen Quang Nam i mellersta Vietnam, mot Sydkinesiska havet. Folkmängden uppgick till 90 000 invånare vid folkräkningen 2009. År 1999 sattes Hoi An upp... ..

Läs mer

Hanoi

Vietnam

Vietnams underbara huvudstad är en stad av sjöar, breda boulevarder och gröna parker. Det är också en stad full av kommers och högljudd trafik. Hanoi trollbinder med sin skönhet och kryper nästan under skinnet på en med sin... ..

Läs mer

Ha Long Bay

Vietnam

Ett legendariskt landskap som man måste se på en vietnamresa. Med sina tusentals kalkstensklippor som majestätiskt reser sig ur det turkosa havet är det inte underligt att den vackra skärgården är upptagen på UNESCOs världsarvslista... ..

Läs mer

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_free_result() in /home/phoenixt/public_html/Tour/guide-land.php:366 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/phoenixt/public_html/Tour/guide-land.php on line 366