Resor nyheter - Barbados

Air France öppnar Barbados via de franska Antillerna

2016-09-29 22:14:31

Turistbyrån i Barbados och Air France meddelade på IFTM Top Resa(franska resemässan), att man kommer att lansera ett flyg till Barbados den 2 februari, 2017 eller möjligtvis senare från Orly väst.
Hittills finns det inget flygbolag som förbinder Frankrike med Barbados. Trots detta är Frankrike ett av de mest lovande länder på den kontinentala Europamarknaden på tredje plats efter Tyskland vad gäller resenärer till Barbados.

För denna nya flygningen kommer Air France att erbjuda 1-2 flygningar per vecka mellan Orly väst och Bridgetown, huvudstad i Barbados, via Martinique (Fort de France) eller Guadeloupe (Pointe-à-Pitre). Flyg Pointe-à-Pitre / Bridgetown resp Fort-de-France / Bridgetown kommer att drivas i codeshare med Air Antilles. "Air France är mycket nöjda med detta nya partnerskap och bekräftar det nära samarbetet mellan företaget och turiststyrelser för att främja dessa destinationer. För våra kunder är trafiken till Barbados ytterligare en möjlighet att resa till Karibien från Europa", säger Henri Hourcade, General manager Karibien, Indiska oceanen och Latinamerika Air France-KLM. Turistbyrån i Barbados kommer snart att lansera en informationskampanj för att främja destinationen och den nya rutten.