Resor till Anguilla

anguilla island, karibien

Den västindiska ön Anguilla är en sann paradisö för alla som söker lugn och ro i den vackra karibiska övärlden. Här finner du  kritvita stränder och små mysiga restauranger som bland annat serverar öns främsta delikatess - hummer. Här kan du ta dagen som den kommer och njuta av den milda brisen från havet. Anguilla är utöver sina orörda stränder och fantastiska korallrev också  känt för sin avslappnade och gästvänliga befolkning. Anguilla är en av de minst exploaterade öarna i Karibien och hotell och restauranger håller en mycket hög standard. Därför bäddar en vistelse på Anguilla för en underbar upplevelse.

Anguilla ligger på bara 20 minuters båtfärd från ön St Martin (Sint Maarten) där regionens internationell flygplats ligger. Från St Martin går färjor till Anguilla varje halvtimme under större delan av dygnet. Den största staden och tillika huvudorten på Anguilla heter The Valley. Någon större metropol är det dock inte frågan om. Nöjesliv och shopping ligger istället mestadels utspritt på ön, ofta i anslutning till stränderna och hotellen.

Privatresor


Semester på Anguilla


Den västindiska ön Anguilla är en sann paradisö för alla som söker lugn och ro i den vackra karibiska övärlden. Här finner du  kritvita stränder och små mysiga restauranger som bland annat serverar öns främsta delikatess - hummer. Här kan...